Steeman Automotive

LEVORG

 • vanaf
  € 41.795
   
 • vanaf
  7,0 l/100 km
  Gecombineerd
 

TECHNOLOGIE

De auto's van Subaru worden ontworpen om de bestuurder maximaal vertrouwen te geven. Daarom is iedere Subaru voorzien van bewezen en beproefde techniek die er op gericht is bestuurders zoveel mogelijk balans, controle en plezier tijdens het rijden te bieden. 

 
 • 1.6 liter SUBARU BOXERMOTOR

  Om de technische doelstelling te realiseren, het combineren van het vermogen van een motor met een grote cilinderinhoud met het brandstofverbruik van een motor met een kleine cilinderinhoud, is de 1.6 l DIT-motor van de Levorg voorzien van talrijke technische innovaties. Om te beginnen het motorconcept, een viercilinder boxermotor met een boring van 78,8 mm en een slag van 82 mm, de ideale specificatie voor een laag brandstofverbruik*, en in combinatie met directe brandstofinspuiting en een twin-scroll turbo goed voor een flinke hoeveelheid vermogen.  Ook past Subaru Stop & Start-technologie toe, waarbij de motor uitgezet wordt als de auto stilstaat, wat een aanzienlijke brandstofbesparing oplevert, vooral bij langzaam rijdend verkeer en bij het rijden in de stad.

  *Brandstofverbruik en CO2-emissie: volgens EC715/2007-136/2014W

  .

 • De Levorg komt in twee uitvoeringen naar Nederland en is met zijn 170 pk sterke boxermotor met turbo leverbaar.
 
 • Symmetrical All-Wheel Drive

  Subaru’s Symmetrical All-Wheel Drive-systeem wordt niet voor niets wereldwijd gerespecteerd. Doordat het vermogen gelijkmatig over de vier wielen wordt verdeeld, heeft u de auto onder moeilijke rijomstandigheden ontspannen onder controle, terwijl andere auto’s de grootste moeite hebben om vooruit te komen. De voordelen zijn overduidelijk: een betere wegligging in bochten, meer tractie onder gladde omstandigheden en snellere acceleraties. Rijden wordt zo gemakkelijker, veiliger en aangenamer.

 • Subaru’s Symmetrical All-Wheel Drive-systeem wordt niet voor niets wereldwijd gerespecteerd. Doordat het vermogen gelijkmatig over de vier wielen wordt verdeeld, heeft u de auto onder moeilijke rijomstandigheden ontspannen onder controle, terwijl andere auto’s de grootste moeite hebben om vooruit te komen.
 
 • Lineartronic CVT

  Deze unieke transmissie draagt bij aan een laag brandstofverbruik door de motor in zijn meest gunstige toerenbereik te houden waardoor het momentum behouden blijft dat normaliter vaak wegvalt tijdens het schakelen. Modellen voorzien van de Lineartronic CVT bieden meer controle met hun sportieve handmatige modus en paddle shift-schakelaars aan het stuur, waardoor sneller hogere toerentallen kunnen worden gehaald voor meer motorvermogen.

 • Deze unieke transmissie van de Subaru Levorg draagt bij aan een laag brandstofverbruik door de motor in zijn meest gunstige toerenbereik te houden waardoor het momentum behouden blijft dat normaliter vaak wegvalt tijdens het schakelen.
 
 • Interieurtechnologie

  Technologie is bedoeld om het leven gemakkelijker te maken. De Subaru Levorg doet dit door uw leven naadloos in de auto te integreren. Zo blijft u geëntertaind, op de hoogte van het laatste nieuws en met de buitenwereld verbonden zonder dat het belangrijkste uit het oog wordt verloren: veilig uw bestemming bereiken en weer thuis komen.

 • De Subaru Levorg integreert naadloos uw leven in de auto door zijn geavanceerde interieurtechnologieën.
 
 •