Steeman Automotive

Levorg

 • vanaf

  € 41.795

   

 • vanaf

  7,0 l/100km

  Gecombineerd

VEILIGHEID

Veiligheid is belangrijk. Voor Subaru. Voor de mensen die de Levorg hebben ontworpen. En vooral, voor u. Daarom is de Levorg zo ontworpen dat hij op elk veiligheidsaspect uitblinkt. Van het beschermen van de inzittenden bij een aanrijding tot het helpen voorkomen ervan, de technologie en het ontwerp van de Levorg bieden u gemoedsrust en garanderen uw veiligheid waar u ook gaat.

 
 • Symmetrical All-Wheel Drive

  Subaru’s Symmetrical All-Wheel Drive (AWD) systeem zorgt met een permanente aandrijving op alle vier wielen voor een betere controle, op elk wegdek en onder slechte omstandigheden. Het systeem kenmerkt zich door een optimale side-to-side-balans en precieze handling, omdat alle belangrijke componenten in de lengterichting in lijn geplaatst zijn. Het lage zwaartepunt zorgt voor een bijzonder dynamisch en responsief rijgedrag. De unieke voordelen van Symmetrical AWD maken een buitengewoon communicatieve handling mogelijk en zorgen ervoor dat u gevaarlijke situaties gemakkelijker kunt ontwijken.

 • Subaru’s Symmetrical All-Wheel Drive (AWD) systeem zorgt met een permanente aandrijving op alle vier wielen voor een betere controle, op elk wegdek en onder slechte omstandigheden.
 
 • EyeSight

  De Levorg is zo veilig dankzij EyeSight. Twee camera’s naast de binnenspiegel werken als een extra paar ogen voor de bestuurder. En die helpen de bestuurder ongelukken te voorkomen door wat zij zien razendsnel te analyseren en indien nodig in te grijpen.

 • Subaru Levorg beschikt over een geavanceerd veiligheidssysteem EyeSight
 
 • SUBARU BOXER motor

  Alle zware bewegende delen in een boxermotor - de drijfstangen, zuigers, nokkenassen en klepbediening - zijn zo laag mogelijk ingebouwd. Hierdoor hebben Subaru’s een beduidend lager zwaartepunt dan auto’s met een lijn- of V-motor, wat enorme voordelen heeft voor de wegligging en de prestaties.

 • De Subaru Levorg wordt geleverd met een 1,6 liter DIT boxer motor (directe injectie benzine met Turbo) die een ideale balans biedt tussen efficiency, hoge prestaties en een lage uitstoot.
 
 • Vehicle Dynamics Control systeem met Active Torque Vectoring

  Het Vehicle Dynamics Control systeem van de Subaru Levorg gebruikt een groot aantal sensoren om de bewegingen van de auto in relatie met de input van de bestuurder en de rijomstandigheden te bewaken en te analyseren. Om de bestuurder te helpen de auto onder controle te houden past het Vehicle Dynamics Control systeem de koppelverdeling van het AWD-systeem, het motorvermogen en de remdruk voor elk wiel aan en zorgt het zo voor een voorspelbaarder en veiliger rijgedrag. Active Torque Vectoring kan op strategische wijze elk wiel afzonderlijk afremmen en zorgt ervoor dat in een bocht meer koppel naar de buitenste wielen gaat, zodat de auto sneller op het stuurwiel reageert en beter in de hand te houden is.

 • Het Vehicle Dynamics Control systeem van de Subaru Levorg gebruikt een groot aantal sensoren om de bewegingen van de auto in relatie met de input van de bestuurder en de rijomstandigheden te bewaken en te analyseren.
 
 • Wielophanging

  De onafhankelijke wielophanging van de Subaru Levorg filtert trillingen en dempt oneffenheden voor veiliger en zorgeloos rijden, terwijl de bestuurder, voor een dynamische rijervaring, het gevoel houdt contact te hebben met de weg.

 • De onafhankelijke wielophanging van de Subaru Levorg filtert trillingen en dempt oneffenheden voor veiliger en zorgeloos rijden.
 
 • Achteruitrijcamera

  De achteruitrijcamera verbetert uw zicht bij het achteruitrijden waarbij de weergegeven rijlijnen u helpen om de koers van de auto en de afstand tot andere voorwerpen in te schatten.

 • De achteruitrijcamera van de Subaru Levorg verbetert uw zicht bij het achteruitrijden waarbij de weergegeven rijlijnen u helpen om de koers van de auto en de afstand tot andere voorwerpen in te schatten.
 
 • Advanced Safety Pack

  Voor een beter zicht en overzicht bestaat het Advanced Safety Pack uit twee nieuwe, innovatieve systemen: grootlichtassistent en een achteruitrijomgevingsradar. Grootlichtassistent kan automatisch overschakelen van dimlicht naar grootlicht en andersom, afhankelijk van de rijomstandigheden, zoals de rijsnelheid en de aanwezigheid van tegenliggers, zodat u en andere weggebruikers beter zicht hebben. De achteruitrijomgevingsradar gebruikt sensoren die rondom de auto zijn gemonteerd om u te waarschuwen voor auto’s in uw dode hoek, zodat u veiliger van rijstrook kunt wisselen. Het systeem kan de bestuurder ook waarschuwen voor een mogelijke aanrijding bij het achteruitrijden op een weg met kruisend verkeer.

 
 • Bescherming passagierscompartiment

  Als het om uw veiligheid gaat, is voor Subaru alleen het beste goed genoeg. Bij de Levorg is dat niet anders. Om een optimale veiligheid te bereiken moet “out-of-the-box” worden gedacht. Zo zijn frame en chassis van de Levorg zo ontworpen dat de SUBARU BOXERMOTOR en versnellingsbak onder de auto schuiven tijdens een frontale aanrijding en niet het passagierscompartiment binnendringen. Weer een voorbeeld van een voorziening die u tijdens het rijden met de Levorg een veilig gevoel geeft.

 • Als het om uw veiligheid gaat, is voor Subaru alleen het beste goed genoeg. Bij de Levorg is dat niet anders.