Steeman Automotive

Outback

  • vanaf

    € 59.190

     

  • vanaf

    8,6 l/100 km

    Gecombineerd

DESIGN

Avontuurlijk als de Subaru Outback van nature is, verzekert zijn hoge bouw en praktisch interieur u van een fijne reis.

 

Klik hier voor de complete Subaru Outback gallery.


Schakelaar elektrisch bedienbare achterklep

Na een druk op de knop biedt de elektrisch bedienbare achterklep u direct toegang tot de bagageruimte, wat inladen en wegrijden bijzonder gemakkelijk maakt.


Dakrails

De solide dakrails maken het vervoer van extra lading tot een fluitje van een cent. U zult ontdekken dat de nieuwe Outback veel in huis heeft om de klus te klaren.*

* Voor het vervoer van bagage op de dakrails zijn dakdragers met bevestigingen vereist.


Riante opbergmogelijkheden

In het interieur van de Subaru Outback zijn de opbergmogelijkheden legio; u kunt uw eigen spullen opbergen in de portiervakken, het dashboardkastje,in de opbergnetten aan de leuning van de voorstoelen of de bekerhouders. De portiervakken hebben standaard eveneens een flessenhouder. In de middenconsole treft u een 12V-aansluiting voor accessoires.


Elektrisch bedienbaar schuifdak

Breng comfortabel meer frisse lucht en zonlicht in het interieur van de Subaru Outback met het optionele elektrisch bedienbare schuifdak. Geen zon? Het schuifdak is ook uitgerust met zonwering.


Dakspoiler

De fraaie, aerodynamisch vormgegeven dakspoiler is volledig geïntegreerd in de achterklep. De achterzijde is zwart, zonder coating voor een outdoor-uitstraling en om eventuele krassen die ontstaan bij het plaatsen van bagage op de dakdrager minder zichtbaar te maken.


Ruime bodemvrijheid

Om u de vrijheid te geven op reis te gaan en avontuur te beleven, heeft de Subaru Outback een grotere bodemvrijheid van 22 centimeter. Samen met standaard Symmetrical All-Wheel Drive vormt gematigd onverhard terrein zo geen spelbreker.