Steeman Automotive

Outback

  • vanaf

    € 59.190

     

  • vanaf

    8,6 l/100 km

    Gecombineerd

TECHNOLOGIE

Met de technologie in de Subaru Outback kunt u vertrouwen op een veilige en zorgeloze reis. Daarbij zijn vele comfortabele voorzieningen standaard die elke kilometer nog meer ontspannen maken.


SUBARU BOXER motor

Laag geplaatst en volledig in balans, dat is wat de SUBARU BOXER motor zo uniek maakt. Deze bijzondere eigenschappen houden het zwaartepunt van de Subaru Outback laag, verbeteren de gewichtsverdeling en verzekeren een trillingvrije motorloop. En dat merkt u onderweg.


EyeSight

EyeSight*1, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera's die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera's te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers.*2 Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Outback vergroot.

*1 EyeSight is een hulpsysteem dat mogelijk niet onder alle omstandigheden optimaal werkt. Raadpleeg de handleiding voor alle details over de werking van het systeem en de beperkingen van EyeSight inclusief de functies in de brochure.
*2 Omdat EyeSight alleen objecten kan signaleren die meer dan 1 meter boven de grond uitsteken, worden objecten kleiner dan 1 meter niet gesignaleerd. Afhankelijk van de omstandigheden kan het voorkomen dat detectie niet mogelijk is.


Lineartronic CVT

Subaru’s Lineartronic CVT-transmissie is standaard op alle uitvoeringen van de Outback en combineert het beste van een conventionele- en een continu variabele automaat; een snelle respons met zes voorgeprogrammeerde versnellingen voor wanneer dat nodig is en een laag toerental ten gunste van optimaal brandstofverbruik en ontspannen rijden. Zo past de Lineartronic CVT zich op elk moment aan iedere rijstijl aan, geheel automatisch.

 


Symmetrical All-Wheel Drive

Controle leidt tot zelfvertrouwen en stabiliteit zorgt voor een wendbaarheid waarmee de Outback zich onderscheidt van de massa. Het model heeft standaard Symmetrical All-Wheel Drive. Deze permanente aandrijving op alle vier wielen zorgt voor een betere controle ongeacht wegdek en omstandigheden. Het systeem kenmerkt zich door een optimale balans en dus precieze handling. Het lage zwaartepunt zorgt voor een bijzonder dynamisch en responsief rijgedrag. Symmetrical AWD maakt een buitengewoon communicatieve handling mogelijk en zorgt ervoor dat u gevaarlijke situaties gemakkelijker kunt ontwijken.


Parkeercamera

Parkeren maakt Subaru in de Outback nog eenvoudiger met de achteruitrijcamera. Bij het achteruit rijden toont de camera op het scherm van het dashboard live-beeld met parkeerlijnen achter de auto en kunt u precies zien wat er achter de auto gebeurt en de beschikbare parkeerruimte bekijken. Een veilig gedachte.


Front en Side View Monitors

De camera in de voorgrille projecteert het zicht vooraan de wagen via het multifunctioneel display, en vergroot zo het zicht naar voren op kruispunten of bij het voorwaarts tegen een muur parkeren. Hetzelfde display toont ook blinde plekken diagonaal voor de passagierszijde om door smalle wegen te navigeren en het parkeren te vergemakkelijken.


Touchescreen-bediening

Met behulp van het touchscreen kunt u gemakkelijk uw muziek selecteren, op dezelfde manier als op uw smartphone. Koppel uw smartphone via Bluetooth®* of  via de USB-aansluiting aan het audiosysteem en selecteer uw muziek op het touchscreen.

* Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America.


Apple CarPlay en Android Auto

Gebruik de momenteel meest populaire apps met Apple CarPlay en Android Auto. Spraakherkenningsmogelijkheden laten handsfree gebruik toe. Hierdoor bent u minder afgeleid wanneer u op de weg bent en blijft iedereen veilig.


Spraakherkenning

Dankzij de eenvoudig te gebruiken spraakherkenning kunt u het systeem bedienen met een simpel commando als “BEL Paul”. U kunt indien nodig ook een commando invoeren op het touchscreen of via de toetsen op het stuurwiel.


Adaptive Cruise Control

De Outback handhaaft niet alleen de door de bestuurder ingestelde snelheid, zoals een conventionele cruise control dat doet. Als het systeem een voorligger signaleert, regelt de Adaptive Cruise Control de snelheid zodat een van tevoren ingestelde afstand tot de voorligger bewaard blijft.

De Adaptive Cruise Control is ontworpen voor gebruik op snelwegen en vergelijkbare wegen en detecteert een voorligger en zijn remlichten. Het systeem helpt bij het regelen van de snelheid in druk verkeer op de snelweg en vergroot zo het comfort en het gebruiksgemak bij lange ritten.


X-Mode en Hill Descent Control

“X” staat voor extra daadkracht voor elke bestuurder en op vrijwel elke ondergrond.Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle deels over van motor, transmissie, AWD, remmen en andere systemen, zodat u veilig en vol vertrouwen over slechte wegen en een gladde ondergrond kunt rijden. Bij uitdagende afdalingen zorgt Hill Descent Control voor een constante, afgeregelde snelheid zodat de bestuurder zich meer kan richten op het sturen en minder op het remmen.